3D Configurator

Om je een goed beeld te geven van de woningen in Gravenweide hebben we een woningconfigurator ontwikkeld. Met deze speciale 3D-viewer kun je over de wijk en de woningen 'heen vliegen', in- en uitzoomen en per woning alvast binnen een oriënterend kijkje nemen. Klik, kijk en bewonder! En als je geïnteresseerd bent, maak je keuze! 

Met deze woonconfigurator kan je zelf online jouw nog te bouwen woning bekijken. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen. Wil je weten tot hoe laat je zon hebt in je tuin of balkon? Klik daarvoor op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl.

In de video laten we je zien hoe het precies werkt. 

Disclaimer

Deze woningconfigurator is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van de gegevens zoals deze tijdens het uitbrengen van deze woningzoeker bekend waren. Technisch noodzakelijke controles of wijzigingen kunnen er echter toe leiden dat een en ander aangepast moet worden. Aan de 3D configurator kunnen derhalve geen rechten ontleend worden. Voor de juiste informatie verwijzen wij je door naar de contractstukken van de betreffende woning zoals de verkooptekeningen en de technische omschrijving. Deze stukken zijn te downloaden bij het bouwnummer bij het woningaanbod en in je Mijn Eigen Huis-account na toewijzing. Er zijn voor dit project, in verband met de korte voorbereidingstijd, geen individuele keuzes mogelijk. Je kunt je woning aanpassen naar jouw wens door te kiezen uit de aangeboden opties zoals omschreven in de koperskeuzelijst.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Meer weten over de woningen? Bekijk de kenmerken