Nieuwbouw in Oldenzaal

In Oldenzaal is het fijn wonen. Het is een levendige en bruisende stad met een hoog voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, sport en cultuur. Ook beschikt Oldenzaal over een sfeervol centrum.

Glimlach van Twente

De sfeervolle stad Oldenzaal heeft een groot centrum en wordt geroemd om zijn gezelligheid. Niet voor niets wordt Oldenzaal ‘de Glimlach van Twente’ genoemd. In de eeuwenoude stad ervaar je de bekende Twentse gastvrijheid op de gezellige terrassen aan de Grote Markt. Maar ook in de smalle winkelstraatjes of tijdens de vele evenementen in Oldenzaal. Oldenzaal is bovendien een van de weinige steden boven de rivieren, die er een bruisende carnavalstraditie op na houdt.

Van alles te beleven

Oldenzaal is een bourgondische stad waar je van alles kunt beleven. In het gezellige centrum of in de prachtige nabijgelegen natuur in het multifunctionele recreatiepark Het Hulsbeek. Hier kun je terecht voor activiteiten zoals karten, paintballen of quad-rijden. Maar je vindt er ook stranden en zwemvijvers. De stad wordt omgeven door prachtige natuurgebieden en vormt de poort naar het nationaal landschap Noordoost-Twente.

Iets vragen? Neem contact op
Hoe wil je wonen? Bekijk het aanbod