Planning De Graven Es

Voel je je helemaal thuis in Oldenzaal en zoek je een nieuw plekje of overweeg je voor het eerst hier te komen wonen? Het nieuwbouwplan De Graven Es biedt jou alle voordelen van nieuwbouw in een groene omgeving. In De Graven Es worden verschillende woningen ontwikkeld. Er zijn al meerdere fases in verkoop geweest. Bekijk hieronder de verschillende projecten.

image alt

Gravenweide in verkoop

Er is nieuw woningaanbod in De Graven Es, het gebied in de hoek tussen de Wolbertdijk en Erve de Wel. Het aanbod bestaat uit 29 woningen met de keuze uit hoek- en tussenwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Op 5 juli 2022 zijn deze woningen in verkoop gegaan. In de tweede week van 2023 is de bouw gestart en naar verwachting zullen de woningen deze zomer worden opgeleverd. Momenteel zijn de meeste woningen verkocht, maar wil jij hier ook wonen bekijk dan het aanbod en vraag direct een optie aan!

Bekijk het woningaanbod
image alt

Graven Es appartementencomplexen

Graven Es Fase 5 bestaat uit 3 appartementencomplexen, elk met 14 appartementen. Hierdoor verliep de verkoop in 3 fases. Het eerste complex ging in december 2019 in verkoop. De bouw werd in december 2020 gestart en alle appartementen van Graven Es fase 5 zijn volledig opgeleverd. Het laatste appartement was in april 2022 opgeleverd.

Iets vragen? Neem contact op
Welke appartement kies je? Bekijk het aanbod