Planning De Graven Es

Voel je je helemaal thuis in Oldenzaal en zoek je een nieuw plekje of overweeg je voor het eerst hier te komen wonen? Het nieuwbouwplan De Graven Es biedt jou alle voordelen van nieuwbouw in een groene omgeving. In De Graven Es worden verschillende woningen ontwikkeld. Er zijn al meerdere fases in verkoop geweest. Bekijk hieronder de verschillende projecten.

image alt

Gravenbeek

Ben jij klaar voor de volgende stap? Gravenbeek is momenteel in voorbereiding. In de huidige planning start de bouw van de eerste woningen medio 2025. Nog even geduld dus, maar tot die tijd houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Wil jij niets missen, schrijf je dan hieronder snel in.

Houd mij op de hoogte van Gravenbeek
image alt

Gravenweide

Het laatste woningaanbod in De Graven Es, het gebied in de hoek tussen de Wolbertdijk en Erve de Wel is verkocht. Het aanbod bestaat uit 29 woningen met de keuze uit hoek- en tussenwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Op 5 juli 2022 zijn deze woningen in verkoop gegaan. In de tweede week van 2023 is de bouw gestart en in oktober 2023 waren alle woningen opgeleverd.

image alt

Graven Es appartementencomplexen

Graven Es Fase 5 bestaat uit 3 appartementencomplexen, elk met 14 appartementen. Hierdoor verliep de verkoop in 3 fases. Het eerste complex ging in december 2019 in verkoop. De bouw werd in december 2020 gestart en alle appartementen van Graven Es fase 5 zijn volledig opgeleverd. Het laatste appartement was in april 2022 opgeleverd.