Voorzieningen De Graven Es

In de Graven Es is het heerlijk wonen. Je woont in het groen en toch dichtbij alle voorzieningen. Graven Es is een dorp op zich zelf en met 10 minuten ben je in het centrum van Oldenzaal waar je een dag gezellig kunt winkelen, koffie kunt doen, een hapje kunt eten bij een van de restaurants of naar het theater voor een avond uit.

image alt

Winkels & Horeca

Tweehonderd modezaken, wijnwinkels, ijssalons, snoepwinkels, bonbonnières en notenbars: deze vind je allemaal in het centrum van Oldenzaal. In de smalle, gezellige winkelstraten in het centrum van deze middeleeuwse stad haal je je hart op. Ook vind je er de Albert Hein voor al jouw boodschappen. Oldenzaal heeft een gezellig horeca-aanbod waar je gastvrij wordt ontvangen. Op een zonnige dag ervaar je de unieke Bourgondische sfeer met een lekker hapje en drankje op een van de sfeervolle terrassen aan de Groote Markt.

image alt

Cultuur

Stadstheater De Bond is de culturele voorziening in de omgeving van Oldenzaal. Jouw avond begint met een heerlijk diner en daarna kies je voor een van de theatervoorstellingen zowel in het Twents, Nederlands als Vlaams. Ook worden er per jaar zo’n 45 films vertoond, speciaal geselecteerd door Stichting Filmhuis Oldenzaal.

image alt

Natuur

Wonen in Twente, is wonen in de natuur. Twente is misschien wel het mooiste wandelgebied van Nederland. Je vindt er 300 kilometer aan wandelplezier. Over stuwwallen. Dwars door beekdalen. Je vindt er prachtige wandelroutes. Hier geniet je volop van het afwisselende, glooiende beeklandschap, de natuur en de cultuurhistorische elementen.

Wanneer in verkoop? Planning Graven Es
Is Gravenbeek goed bereikbaar? Bekijk het hier