Blije kopers in Gravenweide

28 november '22

Deze zomer zijn de eerste woningen toegewezen en nu al is voor 18 woningen de koopovereenkomst getekend. Deze laatste tekenafspraak hebben we op de gevoelige plaat vastgelegd. Wil jij weten wie deze bewoners van Gravenweide zullen zijn? Lees dan verder.

image alt

"Het Gravenweide project, daar werden wij gelijk enthousiast van! Een mooie frisse en luxe uitstraling, een fijne wijk, met alle voorzieningen in de buurt, en energieneutraal wat ontzettend aantrekkelijk is in deze tijd. Voor ons is nieuwbouw een mooie uitkomst. Wij kunnen het helemaal naar onze eigen smaak inrichten. Zo zijn wij al naar keukens en badkamers wezen kijken en doen we allerlei ideeën op om het helemaal ons eigen huis te maken. Het is een super leuk avontuur om aan te gaan en wij kunnen het iedereen aanraden om te kiezen voor nieuwbouw."

Interesse?

Momenteel zijn er enkele vrije bouwnummers. Ga naar je favoriete woning en vraag direct een optie aan. Maak dan een Eigen Huis account aan. Hoe het precies werkt om een woning te kopen lees je hier.