Bouwnummers en plattegronden Gravenweide online

28 juni '22

Heb jij belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Gravenweide? We hebben de bouwnummers met de plattegronden per woningtype gepubliceerd. Hierdoor kun je nog beter bepalen welke woning bij je past. Ga je voor een rijwoning of een 2 onder 1 kapwoning?

Woningen vergelijken en de wensenlijst

Om je te helpen een keuze te maken kun je op een eenvoudige manier de kenmerken van de rijwoningen en de 2 onder 1 kapwoningen vergelijken met elkaar. Het is heel simpel, vink bij het bouwnummeroverzicht de bouwnummers aan die je met elkaar wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop 'Vergelijk woningen' of als je op je smartphone kijkt op 'Bekijk', en je krijgt een mooi overzicht. Handig toch?

Heb je jouw favoriete bouwnummers gevonden? Plaats ze dan via het 'hartje' op jouw wensenlijst. 

 

Naar het woningaanbod
image alt

Rijwoningen

Gravenweide heeft 15-rijwoningen, in 2 woningrijen aan de noord-oostkant van het plan. Het leuke aan deze woningen is dat ze behangklaar worden opgeleverd zodat je de wanden alleen nog maar hoeft te schilderen of te behangen. Zodat je de grote klussen kunt overslaan en direct kunt verhuizen! De 11 tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 111-131m2 en een achtertuin op het noord-oosten of het zuid-westen. De 4 hoekwoningen hebben de grootste tuinen van de rijwoningen met achtertuinen van 106-137m2. 

Bekijk de woningen
image alt

2 onder 1 kapwoningen

In Gravenweide komen 14 fraaie 2 onder 1 kapwoningen. De tweekappers zijn er in 2 verschillende varianten, met verschillen in bijvoorbeeld woonoppervlakte, en dakconstructies. Alle 2 onder 1 kapwoningen hebben een tuin op het noord-westen. Zo heb je heerlijke koele plekjes in de tuin, maar kun je wel in de avond nog genieten van de laatste zonnestralen.

Dankzij de grote oprit tot aan de berging is er genoeg parkeerplek voor 2 auto's op eigen terrein!

Bekijk de woningen

Binnenkort te verwachten

Binnenkort delen we nog meer informatie zoals de plattegronden en definitieve impressies van alle woningen. De concept beelden maken dan plaats voor de definitieve impressiebeelden van de woningen. Maar ook wat de planning is. Uiteraard volgt ook nog wanneer de woningen precies in verkoop gaan en hoe het verkoopproces verloopt. Genoeg informatie heb je nog tegoed. Naar verwachting start de verkoop deze zomer. Hierover ook later meer duidelijkheid.

  Financiële check
  Bekijk de woningen