Artist impressions om bij weg te dromen

4 juli '22

De definitieve exterieur en interieur beelden voor De Gravenweide zijn klaar en deze hebben we uiteraard op de website geplaatst. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk de artist impressions dan snel!

Exterieur beelden

Wat zijn de exterieur beelden prachtig geworden! De architectonische mix zorgt voor een inspirerend straatbeeld. Bekijk de artist impressions hieronder of bij het woningaanbod. Zie jij jezelf al wonen in een tussenwoning? Of past een 2 onder 1 kapwoning beter bij jullie woonwensen? Aan jou de keus! 

Woningaanbod

Interieur beelden

Benieuwd hoe de woningen er van binnen uit komen te zien? Bekijk dan snel onderstaande beelden. Als eerste hebben we het interieur van de rijwoningen. In de eerste twee beelden zie je dan ook de woonkamer van bouwnummer 15, gevolgd door de leefkeuken van bouwnummer 16. Daarna zie je het interieur van 2 onder 1 kapwoningen in twee beelden. Door deze beelden krijg je meteen een goed beeld hoe de woningen zijn ingedeeld en hoe je ze zou kunnen inrichten. Hoe leuk is dat! Welke woning past het beste bij jouw wensen?

Woningaanbod
  Meer nieuws
  Woningaanbod bekijken