Definitieve prijzen zijn bekend

3 november '20

De definitieve prijzen per appartement van De Graven Es fase 5-III zijn bekend.

Past jouw droomappartement binnen je budget?

In De Graven Es fase 5-III worden 14 appartementen gerealiseerd waarbij je de keuze hebt uit 3 types. Type A heeft een prijs van € 214.900 v.o.n. Type B heeft een prijs vanaf € 303.900 v.o.n. en type C is er vanaf € 387.000 v.o.n. Voor een volledig overzicht van de prijzen kan je naar de woningenpagina gaan en klik op jouw favoriete appartement om de exacte prijs in te zien of bekijk hieronder de prijslijst.

Prijslijst De Graven Es fase 5-III
image alt

Vergroot je kans!

Je kan je kans op jouw favoriete appartement vergroten door een financiële check te uploaden. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Daarmee laat je aan ons zien dat jij het appartement kunt financieren of betaalt met eigen middelen. Nadat de verkoop is gestart kun je ons dit laten weten door een brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in jouw persoonlijke account.

Een financiële check? Zo werkt het.

Wensenlijst

Vergeet niet om alvast jouw voorkeur op je wensenlijst te zetten. Hoe? Een appartement toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Ga naar de woningenpagina en klik op je favoriete appartement. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt het appartement automatisch opgeslagen. Supersimpel!