Feestelijk moment; Hoogste punt Gravenweide

17 maart '23

Deze maand bereikten we het hoogste punt van Gravenweide. Met deze woningen wordt het sluitstuk van de nieuwbouwwijk De Graven Es gerealiseerd. Kijk mee naar de foto's van deze feestelijke dag voor de kopers van deze prachtige woningen.

image alt

Bewoner legt eerste dakpan

Na een bouwtijd van drie maanden bereiken we het hoogste punt van Gravenweide. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren legde één van de toekomstige bewoners samen met de wethouder van de gemeente Oldenzaal, BPD en Trebbe officieel de eerste dakpan. Een mooi moment in het bijzijn van de andere toekomstige bewoners van Gravenweide. 

Bouwupdate Maart

De makelaar van Gravenweide is deze maand langsgeweest op de bouwplaats en heeft ons voorzien van foto's op het moment dat de daken van de rijwoningen werden geplaatst. Zodat de kopers van de Gravenweide het hoogste punt konden vieren. Kijk je mee? De foto's staan hier onder.

Planning

De aannemer, Trebbe, startte eind februari met de bouw. Inmiddels zijn de eerste vijftien casco’s van de woningen gemonteerd. Als alles volgens planning verloopt, staan nog voor Koningsdag alle casco’s. Medio maart start de afbouwfase van de eerste woningen. Naar verwachting levert Trebbe de woningen in het derde kwartaal van dit jaar op aan de bewoners. 

  Planning
  Bekijk woningaanbod