Laatste aanbod van De Graven Es! Fase 5-III binnenkort in verkoop

15 oktober '20

Groot nieuws! Binnenkort start de verkoop van het laatste appartementencomplex van De Graven Es. Wil je in aanmerking komen voor één van deze moderne appartementen? Schrijf je dan in voor de projectnieuwsbrief van fase 5-III. Dan word je als belangstellende automatisch op de hoogte gehouden van alle informatie, zodat jij helemaal voorbereid bent voor de start verkoop.

image alt

Zie jij jezelf hier wonen?

Net als de vorige fases komen er 14 appartementen in de verkoop. Je kan de appartementen op onze woningpagina bekijken. Je hebt de keuze uit 3 types appartementen: A, B en C. Het grote verschil tussen de 3 type appartementen is het woningoppervlakte. Naast de appartemententypes kan je ook al een kijkje nemen in de interieur impressies en de plattegronden. Heb je al een idee hoe jij deze woning zou inrichten?

Favoriete appartement gevonden!

Je kan nu alvast jouw favoriete appartement(en) toevoegen aan je wensenlijst. De bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaar je op deze manier overzichtelijk in jouw wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel!

Heb je vragen, neem dan contact op met KockvanBenthem Makelaars. Zij kunnen je verder begeleiden in dit proces.

Nieuwbouw kopen Ben je klaar voor de start verkoop?
Vragen Neem contact op