Maak kennis met Graven Es gebied 10a

28 juni '21

We hebben goed nieuws voor kopers die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning in Oldenzaal. Er komt nieuw woningaanbod in De Graven Es, het gebied tegenover Erve de Wel. De Graven Es is een wijk in het noordwesten van de stad Oldenzaal. Ben je benieuwd naar de plannen? Voor het gebied is er een schetsontwerp gemaakt en die delen we graag met je.

image alt

Divers woningaanbod

In totaal worden er 45 woningen in het gebied 10a ontwikkeld. Het gaat om hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. In de situatietekening hiernaast zie je het verkavelingsplan. De woningen in het geel zijn de woningen die BPD in verkoop gaat brengen. Het aanbod bestaat uit 14 2 onder 1 kapwoningen, 6 hoekwoningen en 9 tussenwoningen. 

Ben je op zoek naar een woning in Oldenzaal en met name in de groene omgeving van De Graven Es? Schrijf je dan als belangstellende in voor de nieuwsbrief en je wordt automatisch op de hoogte gehouden wanneer jij je kan inschrijven voor dit project. 

Planning

Naar verwachting wordt in het vierde kwartaal van 2021 het bestemmingsplan door de gemeenteraad vastgesteld. Mocht alles goed verlopen, dan wordt in het eerste kwartaal van 2022 een begin gemaakt met het bouwrijp maken van gebied 10a. Medio 2022 zal ook de verkoop starten van deze woningen.

Homepage Wonen in De Graven Es
Nieuwsoverzicht Wil je meer lezen?