Maak kennis met KockvanBenthem Makelaars

29 oktober '20

Het inschrijvingsproces van je nieuwe appartement kan je straks volledig online doorlopen. Een handtekening onder de overeenkomst voor een appartement van De Graven Es fase 5-III plaats je bij de makelaar. KockvanBenthem Makelaars is de makelaar om je door het aankoopproces heen te leiden. We stellen de makelaar daarom graag aan je voor.

image alt

KockvanBenthem Makelaars is een ervaren speler op de Twentse woningmarkt. Han van Benthem en Bert Kock hebben in 2000 het fundament gelegd voor de makelaardij. Ze combineren Twentse nuchterheid met stevige ervaring op de woningmarkt.

KockvanBenthem Makelaars staat voor een eerlijke advies. Ze zetten al hun kennis en ervaring in om jou te helpen en zijn helder en transparant in hun werkwijze. Geen luchtkastelen, maar Twentse nuchterheid en gezond verstand. Daar heb je tenslotte het meeste aan.

Ze helpen je dan ook graag bij het vinden van een nieuw thuis. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Ze verdiepen zich in jouw wensen en mogelijkheden en helpen je bij het maken van de keuzes die passen bij jouw situatie. Daniëlle Knaap-Slot is nieuwbouwspecialist en helpt je graag verder.