Maak kennis met de makelaar van De Graven Es fase 5-I

25 november '19

Het aankoopproces van je nieuwe appartement kun je straks volledig online doorlopen. Een handtekening plaats je dan zelfs digitaal onder de overeenkomst. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben een makelaar gekozen om je door het aankoopproces heen te leiden. We stellen de makelaar daarom graag aan je voor.

image alt

KockvanBenthem Makelaars is een ervaren speler op de Twentse woningmarkt. Han van Benthem en Bert Kock hebben in 2000 het fundament gelegd voor de makelaardij. Ze combineren Twentse nuchterheid met stevige ervaring op de woningmarkt.

KockvanBenthem Makelaars staat voor een eerlijk advies. Ze zetten al hun kennis en ervaring in om jou te helpen en zijn helder en transparant in hun werkwijze. Geen luchtkastelen, maar Twentse nuchterheid en gezond verstand. Daar heb je tenslotte het meeste aan.

Ze helpen je dan ook graag bij het vinden van een nieuw thuis. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Ze verdiepen zich in jouw wensen en mogelijkheden en helpen je bij het maken van de keuzes die passen bij jouw situatie. Daniëlle Knaap is nieuwbouwspecialist en helpt je graag verder. 

  Bekijk de woningen
  Neem contact op