Maak kennis met het nieuwe aanbod

16 juli '19

De voorbereidingen voor fase 5-1 in de Graven Es zijn gestart en de eerste sfeerimpressies staan online. In deze eerste fase komen 14 appartementen tussen de 60 en 120m2 met 2 of 3 slaapkamers. In totaal komen er 42 appartementen.

image alt

Energieneutraal

De 14 appartementen zijn allemaal energieneutraal. Hierdoor blijven de maandelijkse lasten relatief laag. Alle appartementen worden gasloos opgeleverd. Om de nieuwbouwwoningen te verwarmen, worden deze voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. In deze appartementen woon je is duurzaam en heb je toch het comfort van nieuwbouw.  

image alt

Wil jij graag wonen in een van deze appartementen?

Maak een account aan voor Mijn Eigen Huis en blijf tijdens de voorbereiding op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zodra de verkoop start, kun je met jouw account je voorkeuren aangeven en beheren.

image alt

Een eerste indruk

Aan de Griekenlandlaan en midden in het groen komen in totaal 42 appartementen. Op dit moment zijn de voorbereidingen van fase 5-1 gestart. In deze fase komen 14 verschillende appartementen. Wil je iets kleiner gaan wonen, dan is dit een heerlijke plek om thuis te komen. Volop groen om je heen en het centrum van Oldenzaal binnen handbereik.

Staat jouw nieuwe huis in de Graven Es? Bekijk alle appartementen en meld je aan als belangstellende. Wie weet woon jij hier straks!