Online verkoop Graven Es fase 5-II is gestart

20 februari '20

Het is zover: de online verkoop van Graven Es fase 5-II is gestart! Je hebt tot woensdag 26 februari 17:00 uur de tijd om je online in te schrijven voor de woningen.

image alt

Heb je al een Mijn Eigen Huis account?

Er zijn 14 appartementen die nu te koop zijn. Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. 

Heb je nog geen account? Doe dat dan snel want je kunt alleen die ene favoriete woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Maak account aan
image alt

Geef je voorkeuren door

Pak een lekker kopje koffie en ga er maar eens goed voor zitten. Bekijk alle woningen goed. Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door (max. 5 woningen). Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot woensdag 26 februari 17:00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen.

Bekijk woningaanbod
Alles over woning kopen Hulp nodig?
Neem contact met ons op Meer weten?