Sneak preview: concept beelden Gravenweide

31 maart '22

Ben jij ook zo benieuwd hoe de woningen er straks uit komen te zien in Gravenweide? De eerste 3D concept beelden zijn gemaakt. Bekijk ze hieronder.

Artist Impressions

Als je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet is gebouwd. Je kunt nog geen bezoekje brengen om bijvoorbeeld de sfeer te proeven of om de woning te inspecteren. Ondanks dat brengt een nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want inspecteren hoeft nog helemaal niet. En om je toch een beetje de sfeer te laten proeven, zijn er levensechte beelden gemaakt. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er straks uit komt te zien. Die beelden noemen we: 'artist impressions'.

image alt

Sneak preview vanuit de lucht

Er is een vogelvlucht impressie gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van hoe de woningen van Gravenweide ten opzichte van elkaar komen te staan. Zoals je nu al kunt zien, ligt er een leeg stuk land tussen de woningen. Dit zijn kavels die door de gemeente zijn verkocht. In de toekomst worden hier 2 onder 1 kapwoningen op gebouwd. 

Verder uitwerken

De bedoeling is om van ieder woningtype een artist impressions te maken. Zo krijg je als belangstellende straks een goed beeld van hoe jouw favoriete woning eruit komt te zien. Samen met het bureau die de artist impressions maakt (DW Animations), hebben we gekeken naar welke straatbeelden we goed in beeld willen brengen. Op dit moment zijn het nog wel concept beelden en dus nog niet definitief. Zo moet er bijvoorbeeld nog goed gekeken worden naar de kleuren en materialen van onder andere de gevelstenen en de dakpannen. En veel planten, heggen en bomen moeten ook nog mooier worden ingetekend. De definitieve beelden krijgen straks ook meer sfeer. Denk aan vogels in de lucht en kinderen die voorbij fietsen of spelen in de straten. Ondanks dat er nog het één en ander aangepast gaat worden, vonden we het al wel vast de moeite waard om de beelden met je te delen. Zo krijgt je toch alvast een indruk!