Start inschrijving Graven Es 10a

3 december '21

De geliefde woonwijk De Graven Es in Oldenzaal bereidt zich voor op een prachtig slotstuk: Graven Es 10a. Op de plek tegenover Erve de Wel en pal aan het groen wordt een plan met 29 duurzame, luxe woningen gerealiseerd. Een bijzondere locatie waar je straks thuiskomt in een oase van rust. En dat zonder de verbinding met de stad te verliezen. Ja, in Graven Es 10a proef je van beide.

image alt

Ben jij op zoek naar een woning in De Graven Es?

Het slotstuk van De Graven Es wordt gevormd door 14 2 onder 1 kapwoningen, 11 rijwoningen en 4 hoekwoningen. Het aanbod is divers, met verschillende woonoppervlaktes. Maar er zijn ook gemeenschappelijke kenmerken. Naast overeenkomende gevelkleuren en hoge ramen krijgen alle woningen drie verdiepingen, een berging en grote tuin. Staat jouw droomwoning hier in Graven Es 10a?

Schrijf je nu in!

Heb je interesse in een woning in De Graven Es? Klik hieronder om naar de woningenpagina te gaan. Kies jouw favoriete woningtype en meld je dan aan voor de projectfase. Je staat dan meteen ingeschreven als belangstellende voor dit project. Via onze nieuwsbrieven houden wij je vervolgens op de hoogte van alle ontwikkelingen richting de start verkoop van dit project.