Start verkoop datum is bekend

6 februari '20

De verkoop van de 14 appartementen in de Graven Es fase 5-II start op donderdag 20 februari 2020 om 17.00 uur. Het inschrijfproces is volledig digitaal.

Dat houdt in dat je vanaf 20 februari 17.00 uur jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt een week de tijd (tot woensdag 26 februari 17.00 uur) om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt op 27 februari, per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen. Meer weten over de inschrijf- en toewijzingsprocedure?

Lees verder
image alt

Heb jij al een financiële check gedaan?

Doe een financiële check om jouw kansen op een woning te vergroten. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter?

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. Dat kan dus vanaf 17.00 uur op 20 februari a.s.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

  Alles over het Mijn Eigen Huis account
  Lees meer over de financiële check