12 december 2019

Online start verkoop De Graven Es fase 5-I

De online verkoop van De Graven Es fase 5-I start op donderdag 12 december start om 17:00 uur. Maximaal 5 voorkeuren en jouw financiële check geef tijdens de inschrijfperiode door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Hoe dat werkt leggen we je graag uit!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Op donderdag 12 december ontvang je een nieuwsbrief als je al bent aangemeld als belangstellende voor de appartementen van De Graven Es fase 5-I In de nieuwsbrief staat een link naar een speciale pagina waarop we het online kooptraject uitleggen, wat je moet doen om je voorkeuren door te geven en je financiële check te uploaden. Vervolgens ga je naar jouw account van Mijn Eigen Huis en bekijk je alle verkoopstukken zoals de verkooptekeningen, technische informatie over de woningen maar ook juridische stukken en garantiedocumenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Geen probleem! Maak nog snel een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 12 december de nieuwsbrief. 

Maak een account aan
image alt

KockvanBenthem Makelaars

KockvanBenthem Makelaars organiseert op donderdag 12 december een start verkoop van 16.00 - 18.00 uur. Ben jij geïnteresseerd in één van de appartementen en wil je graag in gesprek met de makelaar? Kom dan langs. Het adres is: Bisschopstraat 18 in Oldenzaal.

Verkoopprocedure en toewijzing

29 november '19

Tot woensdag 18 december 17:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Alle inschrijvingen worden daarna verzameld en worden de woningen toegewezen. Op donderdag 19 december ontvang je een e-mail en is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Meer over de toewijzing zie je in stap 4 van het filmpje hieronder.