Verkoop De Graven Es fase 5-III gestart

12 november '20

Het is zover: de verkoop van De Graven Es fase 5-III is gestart! Je hebt tot woensdag 18 november 17.00 uur de tijd om je online in te schrijven voor de appartementen. Wie weet hoor je binnenkort dat je een optie hebt op jouw droomappartement!

image alt

Kies uit 14 appartementen

Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Alle beschikbare stukken kan je direct downloaden.

Heb je interesse in 1 of meerdere appartementen in deze fase? Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door (max. 5 appartementen). Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden.

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Doe dat dan snel want je kunt alleen die ene favoriete appartement kopen als je een account hebt aangemaakt.

Mijn Eigen Huis

Ingeschreven, hoe nu verder?

Op woensdag 18 november om 17.00 uur sluit de inschrijving. Daarna vindt de toewijzing van de appartementen plaats. Die vindt plaats op donderdag 19 november. We proberen zoveel mogelijk kandidaten het appartement van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij verschillende criteria. Lees hier welke criteria dat zijn.

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of een appartement al dan niet aan jou is toegewezen. Welk appartement dat is, zie je in jouw account van Mijn Eigen Huis. Je hebt dan een optie op het appartement. Heb je helaas geen appartement toegewezen gekregen dan ben je reservekandidaat. Ook dat zie je in jouw account.

Financiële check Vergroot je kans!
Neem contact met ons op Vragen?