Woning kopen in Gravenweide? Doe een financiële check

17 juni '22

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in Gravenweide? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

Upload je financiële check zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je persoonlijke account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let er op dat er staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Direct regelen? Vraag dan een gratis financiële check aan bij Corine Kamphuis-Nieuwenhuis, Angelique Westenbroek en Luuk Willems (Financieel Adviseurs Nieuwbouw Rabobank) via onderstaande knop.

Financiële check aanvragen
Heb je al een keuze gemaakt? Woningaanbod
Lees meer Financiële check