Appartement #102 opnieuw in de verkoop

24 juni '21

Appartement #102 in Oldenzaal met 60m2 woongenot is opnieuw in de verkoop. De oplevering is al in december 2021, dus dit jaar kun je al verhuizen. Dus mocht je graag kleiner gaan wonen en ben je op zoek naar een appartement in een groene omgeving, pak dan nu je kans!

Uniek aan de groene rand van woonwijk de Graven Es

Dit appartement van circa 60m2 op de begane grond heeft 2 slaapkamers, een berging/bijkeuken, vrij hangend toilet met fontein, badkamer met douche en wastafel. Vanuit de woonkamer loop je met een glas wijn zo naar het terras en tuin van 55 m2 waar je in de zomermaanden heerlijk tot rust kunt komen. Door de hoekligging heb je zowel een tuin op het oosten voor de heerlijke ochtendzon en op het zuidwesten, optimaal zongenot dus! De stijlvolle lichte inbouwkeuken heeft een fraai aanrechtblad en achterwand en is complete met AEG combimagnetron, koelkast, afzuigschouw, vaatwasser en Whirlpool inductie kookplaat.

Plattegrond #102
Bouwnummer 102 keuken

Highlights

- De huidige kopers hebben gekozen voor een upgrade naar comfort, dus dit is de luxe variant.
- Inclusief complete badkamer met tegels tot plafond.
- Eigen parkeerplaats en berging.
- Het appartement heeft aangename vloerverwarming in het gehele appartement.
- Maximaal geïsoleerd appartement.
- Duurzaam gebouwd met luchtwarmtepomp.
- Fijne buitenruimte van 55 m2.
- Oplevering december 2021.

- Wonen in een groene woonomgeving binnen 10 fietsminuten in de bourgondische binnenstad met haar winkels, restaurants & terrassen. Ook als je graag fietst, hardloopt of wandelt, zit je hier goed. Recreatiegebied Het Hulsbeek is om de hoek! Én misschien is dit wel de ideale locatie om te wonen, zodat je heerlijk dicht bij jouw kinderen en kleinkinderen woont!
- De aktepassering dient bij Notariskantoor Kroezen plaats te vinden.
- Bieding vanaf de richtprijs € 245.000,-.

Interesse?

Heb je interesse in het laatste koopappartement van De Graven Es? Wacht niet langer en neem contact op met KockvanBenthem Makelaars.

Neem contact op
Nieuwsoverzicht Meer lezen
Nieuws op de bouwplaats Laatste update