Bouwupdate #12 De Graven Es

13 december '21

Nog enkele dagen en dan naderen we de kerstvakantie. Inmiddels zijn de eerste appartementen van complex 1 opgeleverd. We hebben wederom nieuwe foto's van de aannemer ontvangen en die delen we graag met je.

Complex 1

De eerste appartementen van complex 1 zijn opgeleverd! In de algemene ruimtes van complex 1 werkt de aannemer nog de laatste punten af.

Complex 2

In complex 2 is het spuitwerk van de algemene ruimtes klaar en worden de plafondplaten gemonteerd. Inmiddels is het straatwerk en de terreininrichting gestart. Verder worden de appartementen en de installaties in de algemene ruimtes afgewerkt.

Complex 3

In complex 3 is de metselaar klaar met zijn werkzaamheden. Binnen is het stucwerk van
de appartementen klaar en ook hier wordt de installatie afgemaakt. Wanneer dat af is, worden de badkamers en toiletten betegeld. Verder worden de kozijnen gemonteerd, de gevel afgewerkt en wordt de steiger gedemonteerd.

Planning volgend jaar

De nutsbedrijven starten in januari 2022 met het graafwerk langs de weg voor de kabels van complex 3. Zij leggen de voorzieningen naar het laatste appartementengebouw aan. Het graafwerk kan alleen plaatsvinden wanneer er geen vorst in de grond zit

Appartementencomplex De Graven Es Bouwupdate #11
Inschrijving is gestart Graven Es 10a