Bouwupdate #13 De Graven Es

28 januari '22

Inmiddels zijn de feestdagen voorbij, zit de vakantie erop en is het nieuwe jaar begonnen. Na een korte vakantie is de aannemer vol energie weer begonnen, samen werken we naar de voltooiing van de appartementencomplexen Graven Es!

Complex 1

Alle appartementen van het eerste complex zijn nog voor de kerstvakantie opgeleverd.

Complex 2

In complex 2 zijn de plafondplaten gemonteerd, is zowel het straatwerk als de terreinrichting afgerond en zijn alle afwerkingen en installaties voltooid. Dat betekent dat afgelopen week is gestart met het opleveren van de appartementen!

Complex 3

In complex 3 is de aannemer hard aan de slag gegaan met de afbouw. Alle (warmte)pompen zijn geïnstalleerd in de woningen. Het wandtegelwerk is inmiddels gereed en het spuitwerk van de plafonds is gestart. Zodra de nuts is ingevoerd word de installatie verder afgewerkt en word deze ingeregelen. Daarna wordt gestart met de afwerking van het terrein. Volgende week start de aannemer ook met het vloertegelwerk en in week vijf word het sanitair afgemonteerd.

Planning

De nutsbedrijven starten volgens de laatste berichten in week vijf. De aannemer is helaas afhankelijk van de planning van deze nutsbedrijven. Dat betekent dat zodra de nuts is ingevoerd, de opleverdata kunnen worden gecommuniceerd.

Appartementencomplex De Graven Es Bouwupdate #12
Inschrijving is gestart Graven Es 10a